Avís legal

El titular de la web: www.caledoniaformacio.net és:

CALEDONIA FORMACIÓ, S.L.
Carrer la Resclosa, 31-33, 08758 Cervelló, Barcelona

B66942228

info@caledoniaformacio.net

Inscrita en el Registre Mercantil de BARCELONA.

Condicions d’ús

L’accés i utilització de la Web per l’usuari comporta l’acceptació de les Condicions d’Ús i de la Política de Privacitat de la Web. Llegeixi atentament les Condicions d’Ús i la Política de Privacitat quan es proposi utilitzar la Web, ja que aquestes podran ser modificades en qualsevol moment.

L’usuari es compromet a fer un ús diligent de la Web i de la informació continguda en aquesta, amb total subjecció a la normativa aplicable i a les Condicions d’Ús.

Encara que CALEDONIA FORMACIÓ S.L. fa els seus millors esforços per a mantenir la Web en bon funcionament, no garanteix la disponibilitat i continuïtat en l’accés a la Web, ni la inexistència d’errors en els seus continguts, així com tampoc que aquests últims estiguin actualitzats.

Tant l’accés a la Web com l’ús que pugui fer-se de qualsevol informació que conté es realitzen sota la responsabilitat exclusiva de l’usuari. CALEDONIA FORMACIÓ S.L. no es responsabilitza de qualssevol dany o perjudicis que poguessin derivar-se, directament o indirectament, de l’accés o ús de la informació continguda en la Web ni de cap mal o perjudici en el programari o maquinari de l’usuari que es derivi de l’accés o ús de la Web.

En la Web poden incloure’s diferents enllaços que permeten a l’usuari accedir a altres llocs web (“Links”). En cap cas l’existència de Links comporta identificació o conformitat de CALEDONIA FORMACIÓ S.L. amb les manifestacions, continguts o serveis proporcionats a través d’aquests Links i CALEDONIA FORMACIÓ S.L. no es fa responsable d’aquests.

Tots els drets de propietat intel·lectual sobre els textos, imatges, vídeos, disseny gràfic, codi font, marques, noms comercials i altres elements que integren la Web (“Continguts”) són titularitat CALEDONIA FORMACIÓ S.L. o dels seus llicenciadors. L’ús de la Web per l’usuari no suposa la cessió de cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre la Web i els Continguts. Queda expressament prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a disposició, extracció o qualsevol altra forma de difusió dels Continguts no autoritzada expressament per escrit per CALEDONIA FORMACIÓ S.L.

L’accés i utilització de la Web es regirà i interpretarà de conformitat amb la legislació espanyola.